Няма да я познаете! Вижте Ники Минаж в началото на кариерата й (Видео)

Гласувайте за статията

Вижте какво всъщност се крие под пластовете грим, които най-голямата скандалджийка на световната сцена носи

Да, това е един и същ човек

Да, това е един и същ човек

Ники Минаж е една от най-ексцентричните певици на съвремието. Когато стане въпрос за нея човек не може да остане безучастен – или я харесва, или я намира за отвратителна. Средно положение няма. Рапърката често е обект на критики и присмех заради кичозните си тоалети и ужасяващ грим в безумно ярки цветове. Какво обаче се крие под пластовете фон дьо тен, руж и изкуствени мигли?

Специално за вас повдигаме завесата над личността Ники Минаж и ви представяме Оника Таня Мараж, както е истинското име на звездата. Дори и най-върлите фенове на певицата не можаха да я разпознаят в скромното момиче с черна коса и без капка грим, което е на снимките. След като снимките се появиха на Фейсбук страницата на певицата, веднага заваляха коментари, че без грим Минаж изглежда в пъти по-добре отколкото с клоунската визия, която налага.

Изглежда обаче на певицата не й пука, че я сравняват с клоун и папагал. Нещо повече, самата тя умишлено се стреми към все по-скандален имидж, за да бъде постоянно в светлините на прожекторите. Освен с крещящата си визия, звездата не пропуска да се замесва в скандали. Една от последните й жертви е самата Марая Кери. В шоуто „American Idol”, където и двете бяха жури, Минаж напсува Марая пред камерите като дори я заплаши, че ще я пребие, ако не спре да я дразни. Очарователно….

Вижте видеото с трансформациите на звездата и сами преценете как ви допада повече.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара to “Няма да я познаете! Вижте Ники Минаж в началото на кариерата й (Видео)”

 1. Направо ще паднете! Вижте я как изглежда без грим! Нищо общо!

  Reply to this comment
 2. Пламен Неделчев

  мар. 08. 2013

  и в двата случая си е чума.

  Reply to this comment
 3. Teodora Pachedzhieva

  май 13. 2013

  не е една от най-красивите с грим,но има талант да пее.

  Reply to this comment

Добавете коментар