Няма да я познаете! Вижте Анахид Тачева днес

Гласувайте за статията

Известната тв водеща неузнаваема

Една от най-харесваните тв водещи от ефира на БНТ Анахид Тачева е неузнаваема. През последните години уважаваната телевизионерка страни далеч от камерите и светския живот.

Анахид Тачева е неузнаваема

Анахид Тачева е неузнаваема

Причината за това не само годините й, но и фактът, че преживя два тежки удара преди година. Само за 6 месеца Анахид изгуби и двамата си съпрузи — голямата си любов Коста Цонев и втория си съпруг Васил Тачев.

Болезнените загуби се отразиха на популярната тв звезда. И тя се оттегли от светския живот почти напълно.

Звездата преди години

Звездата преди години

Феновете й обаче още си спомнят, за красивата жена, по която 30 години мъжете въздишаха, щом я видеха в ефир. А усмивката й се превърна в нейна запазена марка.

Водещата днес

Водещата днес

Допреди година звездата на БНТ все още се усмихваше така ведро, както повече от 30 години го правеше в националния ефир. А много жени откровено й завиждаха за умението да остарява красиво. Двете лични трагедии обаче й се отразиха. И днес легендата на националната телевизия е просто неузнаваема.

„Не може да бъде!“, „Това тя ли е!“, пишат форумци в мрежата. И удивени коментират, колко много се е променила една от най-обичаните звезди на БНТ. Въпреки годините си обаче говорителката на националната телевизия продължава да се радва на живота, заобиколена от децата и внуците си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар