Новото риалити “X Factor” по Нова ТВ ще стартира през есента

Гласувайте за статията

Нов и интересен риалити формат ще стартира по Нова ТВ през есента. От частната медия обещават, че зрителите ще останат приятно изненадани от забавните и вълнуващи моменти. Съвсем нов за българската аудитория, този риалити формат ще търси неоткрити музикални таланти.

Идеята на продуцентите е да предложат нещо ново на зрителите на медията, което ще ги завладее. Успешният формат е изключително популярен и се радва на висок рейтинг. Това е една от причините, Нова Тв да се спре на него.

Кастингът скоро ще набере скорост, затова желаещите могат вече да започват да разгряват гласни струни. Условията и подробностите за участие ще бъдат обявени в близките дни, обещават от медията. Очаква се голям интерес от страна на музикалните таланти, както и от зрителите.

За пръв път шоуто вижда бял свят във Великобритания през 2004 г. След успешното му представяне, “X Factor” става едно от най-гледаните предавания в много други държави. Високият рейтинг на формата му печели слава и го нарежда сред най-гледаните в цял свят.

Шоуто ще започне с мащабни прослушвания и селекции, които ще оставят само най-добрите. Съдиите ще имат трудната и отговорна задача да преценят способностите на всеки един от участниците. Те ще бъдат и техни ментори, като по този начин ще покажат уменията си на преподаватели.

Източник: http://novatv.bg/

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар