Новата Пипа Мидълтън? Засенчиха булката на Джордж Клуни

Гласувайте за статията

Пипа Мидълтън има конкуренция, сестрата на Амал Аламудин я надмина

Пипа Мидълтън има конкуренция. Сестрата на Кейт Мидълтън е на път да окаже засенчена не от друга, а от Тала Аламудин. По-голямата сестричка на съпругата на Джордж Клуни се превърна в абсолютна сензация в нета, покрай сватбата на сестра си.

Булката на Клуни е красива, но на всички присъстващи погледите им спряха на сестра й Тала.

На сватбата на кинозвездата Джордж Клуни, присъстващите имаха възможност отблизо да опознаят и сестрата на Амал, Тала Аламудин. Тази дългокоса красавица много прилича на сестра си, а ние ще ви разкрием някои подробности за тайната сестра, която е също толкова фатално красива, както и госпожа Клуни.

Амал или Тала - коя е по-красива

Амал или Тала – коя е по-красива

1. Амал не е единствената високо образован човек в семейството. Тала завършва „Richmond The American International University“ в Лондон през 1995 година.

Новата Пипа Мидълтън обра овациите в нета

Новата Пипа Мидълтън обра овациите в нета

2. Тала работи като организатор на събития, а освен това тя е експерт по брандинг и дизайн, съдейки по профила й в „LinkedIn“.

Съпругата на Клуни е ослепителна, но сестра й не й отстъпва

Съпругата на Клуни е ослепителна, но сестра й не й отстъпва

3. Специално за сватбата тя пристигна от Сингапур, където живее в момента със семейството си. Преди това е живяла в Ню Йорк.

4. Има 12-годишна дъщеря Миа.amal 34

5. Обществеността я нарича новата Пипа Мидълтън. Съгласни ли сте с тях?

Тала Аламудин събра погледите на моминското парти на Амал, където всички се дивяха на мистериозната красавица, която се появи изненадващо на купона. Двете сестри са изключително близки и безкрайно много се обичат, но водят съвсем различен живот една от друга.Amal 2 amal  7

Докато Амал Аламудин с огромно удоволствие се гмурна в светския живот и прие доброволно орисията да се радва на славата на холивудска съпруга, новата Пипа Мидълтън, Тала предпочита да живее далеч от прожекторите. Въпреки че на моминското парти доста се забавляваше да е обект на такова голямо внимание.

Феновете на Джордж и Амал се надяват по-често да виждат лицето на мургавата красавица, която почти засенчи сестра си на собствената си сватба. Предвид факта, че двете са изключително близки, нищо чудно скоро да виждаме триото често на червения килим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар