Нова телевизия: Карбовски ни измами!

Гласувайте за статията

Водещият имал договор до 2014 с Нова, подписал тайно с ТВ7

От Нова телевизия категорично отрекоха слуховете, да са гонили Мартин Карбовски от ефира на медията. Както и да имат някакви проблеми с него. В официално писмо до медиите от ръководството на телевизията споделиха, че са били подведени и измамени от водещия.

От Нова бесни на Карбовски

От Нова бесни на Карбовски

„Мартин Карбовски информира Силвия Зурлева, член на Борда на директорите, за решението си да напусне Нова ТВ и за това, че в четвъртък (31 януари) е подписал договор с друга телевизия. Считаме тази постъпка за некоректна и неетична, тъй като Нова ТВ има сключен договор за производството и излъчването на предаванията „Отечествен фронт” и „Карбовски Директно” с водещ Мартин Карбовски до юли 2014 г.“, се казва в изявлението.

От медията съобщават също така, че продуцентите на Карбовски също са били изумени от решението на водещия да напусне. Те са категорични, че предаванията, които Карбовски водеше в Нова телевизия, ще продължат да се излъчват с друг водещ, а също така и че само те разполагат с правата им на излъчване.

Що се отнася до слуховете, че водещата Венета Райкова също напуска, от Нова са категорични, че това не е вярно. От медията съобщават, че в момента се водят преговори за нов съвместен проект с нея, който съвсем скоро ще стартира в национален ефир.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар