Нова светска двойка! Няма да повярвате с кого Ники сменя Алисия

Гласувайте за статията

Вратарят отдавна си я бил набелязал, няколко пъти й изпращал цветя

Ники Михайлов свалял Никол Станкулова

Ники Михайлов свалял Никол Станкулова

Ники Михайлов очевидно изобщо не си губи времето след раздялата с дългогодишната си половинка Алисия. Вместо да си седи вкъщи и да тъжи, вратарят се е отдал на купони с приятели. И на свалки. Името на футболиста беше забъркано с не една и две красавици, в това число и бившата му любима Николета Лозанова. Михайлов отказа да коментира като единствено заяви, че се забавлява със слуховете по негов адрес.

Последната клюка, свързана с любовния му живот обаче е повече от пикантна. Звездата вече си бил набелязал нова хубавица и то не коя да е. Новата избраница на Ники е Никол Станкулова! Близки до вратаря издават, че той от доста време се интересувал от живота на красивата водеща и след като вече го раздава свободен мъж, побързал да й засвидетелства вниманието си.

Наскоро Ники и Никол се засекли в столично заведение. Макар компаниите им да били в различни сепарета, Михайлов побързал да изпрати на хубавицата букет от рози, научиха от sporta.bg. Никол била толкова впечатлена от жеста, че поканила вратаря в нейната компания, твърдят очевидци. Нещо повече, двамата прекарали доста време заедно, бъбрейки си, като очевидно се наслаждавали на компанията си.

Интересно, как ли ще се развие тази тепърва започваща история?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар