Нова любовна двойка в „Dancing Stars“ разяри останалите участници!

Гласувайте за статията

След края на живото предаване в понеделник Наско не се сдържа и награби партньорката си

Наско и Стелла доста често са забелязвани заедно

Наско и Стелла доста често са забелязвани заедно

Още от самото начало на танцовия формат „Денсинг Старс“ се заговори, че отношенията между Стелла Ангелова и Наско Месечков са повече от професионални. Както kliuki.net писа преди време, двамата много често са засичани заедно и извън залата като неведнъж са били забелязвани на романтични вечери. В социалната мрежа Фейсбук между двамата непрестанно прехвърчат закачки, видяха потребителите.

До момента обаче и двамата се въздържаха да афишират отношенията си. Причината за това се оказа доста прозаична. Изглежда, че любовните връзки между партньорите в шоуто, дразнят останалите участници. Както добре помните, съвсем скоро стана ясно, че Део и Елена са пренесли отношенията си от дансинга и в живота. Очевидно същото се случва и със Стелла и Наско, видяха зрителите, след като танцьорът награби половинката си пред всички в понеделник.

Тези двойки внасят напрежение сред останалите участници. Според повечето от тях, те са просто много добре изигран рекламен ход. Люси Иларионов сподели, че е наясно с този род PR ходове. „Много ясно, на зрителите им е интересно какво се случва с двойките и няма да ги изгонят. Така си гарантират участието в шоуто“, сподели огорчението си най-тежкият участник във формата.

Дали наистина е прав, ще разберем с времето. Факт е обаче, че със или без любовни отношения, двойките Део-Елена и Стелла-Наско са сред най-добрите на дансинга. И съответно и сред любимците на публиката.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар