Нов тв трансфер! Кадриев се връща в Нова ТВ

Нов тв трансфер! Кадриев се връща в Нова ТВ
5 (100%) 2 votes
Новинарят засечен на тайни преговори с шефката на конкуренцията

Дългогодишният титулярен новинар на Би Ти Ви Юксел Кадриев проведе тайна среща с шефката на новините в конкурентната Нова ТВ – научаваме от страниците на „Уикенд”.
Рандевуто на водещия с Дарина Сарелска бе на паркинга пред Би Ти Ви, но мястото бе така избрано, че да е далеч от входа на медията. Юксел пушеше нервно и явно си даваше сметка за предателството, което върши към сегашните му работодатели – твърдят свидетели на срещата.
По коридорите на Би Ти Ви се говори, че на конспиративната среща Сарелска кандърдисвала Юксел Кадриев да се върне отново в Нова ТВ, откъдето започна звездната му кариера на новинар. Медийната шефка му гарантирала по-висока заплата и повече свободно време.

Юксел Кадриев

Юксел се колабае дали да премине в лагера на конкуренцията

По-доброто заплащане никак не е без значение за водещия, тъй като в последните години той бе затънал в дългове. Една евентуална нова заплата би му позволила да поеме глътка въздух – отбелязва изданието.
След като загубиха Виктор Николаев и Ани Цолова, от ръководството на Би Ти Ви са особено чувствителни към загубата на свои ярки водещи. Още повече, че колежката на Юксел в новините – Ани Салич също изчезна от ефир при неуспешен опит да стартира свое предаване.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар