Нов скандал се заформя между Райна и Андреа

Нов скандал се заформя между Райна и Андреа
2 (40%) 1 vote

Скандалът между Райна и Андреа се пренесе и в медиите. Двете фолк певици, които работят в една и съща музикална компания, използват медиите, за да оплакват една от друга. Вече писахме за проблемните две изречения, които се повтарят в песните на Андреа и Райна.

Русата амбиция не вижда никакъв проблем в създалата се ситуация и дори обвинява македонското девойче, че вместо да се подкрепят, те си правили взаимно проблеми. Райна си е права за себе си, защото заради повтарящите се изречение, тя е трябвало да преработва песента, което е свързано и с време, и със средства, да не говорим за напразното й пътуване до Гърция.

Андреа апелира за дипломация и твърди, че няма смисъл подобни “недоразумения” да се коментират в социалната мрежа Фейсбук. В интерес на истината, новото парче на Андреа не е особено уникално и много потребители на мрежата споделят, че отново напомня за песен на една друга руса фолк дива.

От цялата ситуация двете певици си правят страхотна реклама и покрай скандалната “кражба” напомниха за себе си. Авторката на въпросния текст засега мълчи по въпроса и не се изявявала публично с обвинения към Андреа, може би, за да я запази като потенциална клиентка.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара to “Нов скандал се заформя между Райна и Андреа”

 1. Yordanka Yordanova

  май 14. 2011

  jara jara jara, tazi industria sama ste se dovede do krai :-)))) , gluposti za raztovarvane.

  Reply to this comment
 2. Denisa Tsonkova

  юли 13. 2011

  koq e pesenta xaxax.

  Reply to this comment
 3. Petq Galileeva

  Ное. 26. 2011

  enqma 6to , tova nee nikakav skandal

  Reply to this comment

Добавете коментар