Нона Йотова се хвали с италианска вила в Банско (Снимки)

Нона Йотова се хвали с италианска вила в Банско (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Нона Йотова се гордее с красивия си дом

Истинска италианска приказка в Банско е създала певицата Нона Йотова. Изпълнителката и половинката й Богомил Бонев често зарязват столичния си дом, за да прекарат няколко дни в известния курорт. Двамата с много любов и търпение години наред обзавеждат дома си. За да постигнат хармонията от камък и дърво, която придават такъв уют на вилата им.

Нона споделя, че обожава да твори, а домът й е събрал мебели от цял свят. Въпреки че жилището прилича на италианска вила от 16 век, всъщност е събрало на едно място спомени от околосветските им пътешествия пише nashdom-bg.

Нона Йотова се гордее с дома си в Банско

Нона Йотова се гордее с дома си в Банско

Самата тя признава, че е превърнала уютния си дом в райско кътче с помощта на мебели от Индонезия, Мексико и оригинални български рисунки. Въпреки еклектичния си вкус Нона успява да хармонизира дома си.

Голяма част от ремонта в дома си, двойката е направила сама. Двамата се гордеят с прекрасния си дом, който обожават.

Любимо място и на двамата е пред камината, където вечер отдъхват на чаша вино. Нона често се върти и в кухнята, където редовно се отдава на кулинарни експерименти. При всеки удобен случай двойката се връща тук, за да отдъхне. Семейното им гнездо е любимо място за срещи и с приятели.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар