Нина Добрев смаза от бой петима навлеци (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Актрисата с български корени показа завидни бойни умения сама срещу петима мъже

Нина демонстрира завидни бойни умения

Нина демонстрира завидни бойни умения

Петима мъже нападнаха Нина Добрев в бар. Сладураната обаче не се трогна особено и буквално ги размаза от бой. Не, това не е част от сценарий за нов филм, в който българката се снима. За радост на хилядите й фенове, не е и реална случка.

Нина беше гост в шоуто на Конан О’Брайън, където сподели, че сама изпълнява голяма част от бойните сцени в „Дневниците на вампира“. Водещият използва това признание, за да я провокира да покаже и наживо бойните си умения. За радост на зрителите хубавицата се съгласи, а последвалата сцена е достойна за място в някой екшън филм.

Сред декорите на бар четирима каскадьора нападат самотната Нина. Мацката обаче не само, че не се стряска, ами буквално измита цялата сцена с тях. Актрисата се справя толкова добре, че фенове коментират, че гаджето й – Иан Сомърхолд няма защо да се притеснява да я пуска да излиза вечер сама с приятелки.

Самата Нина през смях признава, че основната причина да е толкова добра в бойните изкуства е брат й. Когато били малки той започнал да тренира бокс, но понеже нямали пари за боксова круша, изпробвал уменията върху сестра си. И на нея й се е наложило да се научи да му отвръща.

Изгледайте видеото и вижте как нашето момиче сцепва от бой петимата мъже!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар