Нина Добрев се ожали от днешните мъже

Гласувайте за статията

Красавицата с български произход обяви, че си търси истински мъж

Нина Добрев се ожали от мъжете в днешно време

Нина Добрев се ожали от мъжете в днешно време

От както Нина Добрев и Иън Сомърхолдър обявиха, че са сложили край на връзката си, името на актрисата беше замесвано с различни нейни колеги. До момента обаче красавицата запазва пълно мълчание по въпроса дали сърцето й е свободно или не. Въпреки нежеланието си да говори за личния си живот, Нина все пак намери начин да сподели с феновете какво точно мисли за мъжете в днешно време. Или поне за по-голямата част. И мнението й не е никак ласкателно.

Сладураната използва личния си профил във Фейсбук, за да публикува снимка на двойка от началото на миналия век. На кадъра мъжът отваря вратата на колата за дамата до него, придружено от многозначителния коментар „Истинските мъже все още правят това“. Самата Нина също не остана по-назад и побърза да добави, че снимката е чудесно послание за съвременните момчета. „Бъдете мъже“, кратко и ясно написа Нина.

Публикацията й предизвика доста оживени дискусии в онлайн пространството. Голяма част от феновете заподозряха, че зад уж шеговития пост на актрисата се крие разочарование от мъжете в живота й до момента. „100% някой я е разочаровал и й е писнало“, коментират разпалено форумци. Дали това е така и дали този някой е Иън, можем само да гадаем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар