Нина Добрев се мъкне супер неглиже след раздялата с Иън

Гласувайте за статията

Нина Добрев изуми феновете си със своя небрежен и леко тъжен вид

 

Нина Добрев скъса с Иън и тръгна супер неглиже!

Красивата актриса, която е родом от България, обича да в ежедневен стил и не прекалява с бляскавата визия, но този път успя да учуди дори феновете си.

Нина Добрев тръгна супер неглиже след раздялата с Иън

Нина Добрев тръгна супер неглиже след раздялата с Иън

След раздялата с приятеля си, Нина Добрев се появи с рошава коса, леко размазан грим и тъжен поглед. Отнесената физиономия на „вампирката” има своето обяснение, но никой не очакваше, че тя ще се запусне така…

Почитателите й са особено притеснени, защото се надяваха връзката й с Иън да продължи, но се оказа, че ангажиментите им не позволяват да бъдат заедно и занапред. Дали само това е причината те да сложат край на отношенията си, все още не се знае. Има подозрения, че може би Нина Добрев е наранена, но го държи в тайна, умуват в мрежата.

Още преди месец Kliuki.net разгада, че нещо се случва с прелестната звезда, когато тя се появи изключително крива на плажа. Нина Добрев беше в компанията на приятелките си, но през цялото време се усмихваше насила и никак не й беше весело. После първи узнахме, че личният й живот преживява криза и излезе новината за нея и Иън.

А вижте сега как изглежда Нина Добрев!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Нина Добрев се мъкне супер неглиже след раздялата с Иън”

  1. Вие не сте добре!

    май 24. 2013

    Абе ,хора на тази снимка е от последната фотосесия на Нина !Как може да пишете такива работи без някакви доказващи това снимки???

    Reply to this comment

Добавете коментар