Николета завидя?! Подигра Мария и Гущеров за сватбата им

Николета завидя?! Подигра Мария и Гущеров за сватбата им
5 (100%) 1 vote

Николета завидя на Мария и Гущеров, подигра ги за сватбата

Николета Лозанова си направи не особено уместна шега със сватбата на Мария и Християн Гущеров. Плеймейтката, която в последните седмици вече не е толкова популярна, изглежда не обича да стои дълго време в сянка. В предаването си „Папараци“, моделката излъчи ексклузивни кадри от сватбата на Мария и Гущеров, а коментарите към тях бяха леко саркастични.

Освен, че подигра сватбената декорация, пищната церемония и модните тоалети на някои от участниците, водещата не пропусна да обърне внимание и на сватбената торта. Кулминацията бе снимката, на която фигурките на младоженците върху нея бяха превърнати в умалени копия на младото семейство. Доста неуместна шега, както казват от форумите.

Николета подигра Мария и Гущеров за сватбата

Николета подигра Мария и Гущеров за сватбата

 

Самата изпълнителка не е коментирала нищо от скандалните коментари около сватбата й и игнорира дори тези нападки. Вместо това Мария предпочете да се посвети на работата си и се върна на клубната сцена за радост на публиката.

Фигурките върху сватбената се превърнаха в копия на Мария и Гущеров

Фигурките върху сватбената се превърнаха в копия на Мария и Гущеров

Из форумите коментират, че Николета подиграва доста присмехулно Мария и Гущеров, но всъщност им завижда. „Нейната сватба не бе по-малък цирк, но тогава нямаше кой да я снима, за да се види отстрани“, гласят коментари в мрежата. „Венета не беше голям папарак на тържеството и всички само пишеха суперлативи“, коментират други. Трети пък твърдят, че сватбата на Николета е била не по-малко грандиозна и не би трябвало да завижда на певицата.

Сватбата на певицата също не бе подмината

Сватбата на певицата също не бе подмината

Феновете на Мария побързаха да защитят певицата, че празненството й е било страхотно. Въпреки че мнозина са на мнение, че любимката им е може да си спести част от парадността и кича. Други пък са на мнение, че изпълнителката е повече от скромна. И е сбъркала–трябвало да си направи такава сватба, че наистина всички да говорят с години за нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар