Николета задава неудобни въпроси на детето! Чашата преля – виж ВИДЕОТО

Николета Лозанова остана без грам мозък, хулят я в мрежата, за да пита такива неща детето си

 

Николета Лозанова задава неудобни въпроси на детето си!

Нали през седмицата ни разказваше как ще покани най-скъпото си и милото си на сърцето…

Николета задава неудобни въпроси на детето.... всички са в потрес!
Николета задава неудобни въпроси на детето…. всички са в потрес!

Е, направи го, но всъщност гледахме записи на малкото Николче, в които мама се закача с нея, видя Kliuki.net. Дотук нищо притеснително, стига съпругата на Божинов да не беше ударила дъното със странното си поведение пред дъщеря си.

Първото и единствено интервю със съкровището на плейметката се превърна в пълен фарс, писа изданието HotArena.net. Клипчетата, които завъртя Николета, бяха весели и типично бебешки, докато тя не се изцепи със следното питане: „Ти знаеш ли с кого спи Вильо?!”.

А Никол Божинова сякаш дълго репетирала отговора й каза, че с Азис… Аудиторията беше меко казано сащисана от тази развръзка в предаването на Николета. Не стига, че поначало то се върти все около нея и интригите в семейството й, а сега станахме свидетели за какво възпитание на Никол иде реч.

Въпросният Вильо е приятелят на двойката Велизар, който е редовно до тях на купони и от години са близки. Дали си ляга с Азис, не може да се твърди, но че мозъкът на Никол е промит, това е безспорно, скочиха в мрежата.

За решението на Николета пък да й внушава подобни неща и да го излъчва в национален ефир, коментарите са просто убийствени.

Кажете сами, след като видите как Николета постъпи с детето си!


Поверително от NL 25.01.2014 by cool12312

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.