Николета забрави за Валери, натиска се с Ванко 1!

Гласувайте за статията

Плеймейтката тотално отсвири съпруга си, новият й е известен сутеньор

Ванко 1 ли е новия на Николета?

Ванко 1 ли е новия на Николета?

Очевидно бракът между Валери Божинов и Николета Лозанова е окончателно в миналото. След като месеци наред плеймейтката отказва да коментира отношенията си с футболиста, а той самият призна, че двамата вече не са заедно, Николета явно е решила да не си губи времето. Моделката вече дори е намерила заместник на съпруга си, шушукат в светските среди.

Изборът на Лозанова обаче хвърли в потрес всички – и феновете й, и тези, които не я харесват. Плеймейтката все по-често е забелязвана в компанията на… Ванко 1! Рапърът, с който записа неуспешното парче „истински обичана“. И който лежа в затвора по обвинения в сводничество. Това обаче изглежда не притеснява ни най-малко Николета, коментират форумци. Нещо повече, след смехотворната й пресконференция вчера Ванко я е чакал, за да се видят. Свидетели коментират, че двамата са изглеждали особено близки, предават от ХотАрена.

Папараци са успели да ги изловят точно в момента на срещата им. Ситуацията става още по-заплетена предвид факта, че Ванко се водеше приятел на Валери. Или поне досега. След раздялата на звездното семейство явно нещата са взели рязък завой и рапърът е решил да утеши Николета, смеят се потребителите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар