Николета втрещи с перманентни вежди в „Къртицата“

Николета втрещи с перманентни вежди в „Къртицата“
3 (60%) 1 vote

Николета се появи с изрисувани вежди в Къртицата и отнесе доста шеги из мрежата

Николета Лозанова показа не само забележително свеж стайлинг в Къртицата, но и уникален грим. Бившата мис Плеймейт се появи с перманентно изрисувани вежди и буквално срути от смях мрежата. Поканената за гост – коментатор в студиото водеща, събра погледите с изражението на лицето си.

„Визията й е направо безценна“, „Това е жив пример, как не трябва да се гримира една жена“, коментират потребителки из мрежата.

Николета втрещи с перманентни вежди

Николета втрещи с перманентни вежди

Дори феновете на Николета се зачудиха дали с гримьорката й Джули не са скарани нещо, защото красавицата изглеждаше меко казано странно. „Който й е рисувал веждите, направо се е престарал“, коментират зрители из форумите.

Според голяма част от потребителите, Ни Ло се е изложила не само с грима. Коментари имаше и относно ролята й на коментатор. „Жал ми е за това момиче, не може да каже две изречения“, „Уж е водеща, а се притесни като ученичка, непрекъснато се обърква“, коментират в мрежата.

Мис Плеймейт направо шашна с грим

Мис Плеймейт направо шашна с грим

Николета бе поканена за гост — коментатор в студиото на Къртицата, специално за финала. За разлика от миналата година, когато бе ко-водеща, тази реши да се изявява като анализатор. До последно плеймейтката беше убедена, че Георги е Къртицата, а и той самият ловко успяваше да заблуди всички, почти до самия край.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара to “Николета втрещи с перманентни вежди в „Къртицата“”

 1. Соня

  май 19. 2014

  Тази е заприличала на абсолютен травестит! Да не говорим че 3-4 думи свързани успя да лкаже, като всеки път повтаряше как е съгласна с този и онзи, да не говорим как се изцепи че и тя мислила като всички останали че Емил е къртицата и водещите я попитаха кои всички след като там и Любо И Ива имаха други хора за къртица…абе резила на тая и е пълен заучила 2-3 изречения и без дамисли приказва ;). Добре че я спестиха на хората като почти не я показваха.

  Reply to this comment
 2. Жоро

  май 19. 2014

  Николета ВЕЖДАТА ХАХАХАХ!!!!!

  Reply to this comment
 3. Veska Pavlova Simeonova

  май 24. 2014

  Николета и ти си една баба Яга, но се присмиваш на Ивана.

  Reply to this comment

Добавете коментар