Николета и Валери в див скандал на летище София

Николета и Валери в див скандал на летище София
4.33 (86.67%) 3 votes

Николета и Валери са се изпокарали навръх Свети Валентин

Николета и Валери спретнаха цирк на стотиците хора на летището

Николета и Валери се изпокараха жестоко на летище София. Звездната двойка спретна грандиозен цирк пред очите на стотици свидетели, които не можеха да повярват на случилото се. Плеймейтката и футболистът буквално пристигнали с гръм и трясък на аерогарата като очевидно кавгата им вече било започнала. И то навръх деня на влюбените – 14 февруари.

Николета и Валери не за пръв път си крещят пред хора

Николета и Валери не за пръв път си крещят пред хора

Двамата си крещели, без да се съобразяват, че всички наоколо ги чуват. Малко преди да се чекират за полета си, напрежението помежду им ескалирало до невъобразима степен и уж влюбените започнали да си разменят и обиди. Очевидци разказват, че буквално цялото летище замряло и зяпало цирка на известната двойка. Скандалът се разраснал дотолкова, че Николета най-демонстративно си взела куфара, връцнала се и напуснала аерогарата с такси, отказвайки да тръгне с Валери за Италия. Където всъщност двамата трябваше да посрещнат 14 февруари.

Приятелки на Лозанова разказват, че тя била толкова бясна, че веднага щом се прибрала, събрала два сака с дрехите на половинката си и ги стоварила пред вратата. Футболистът пък дори не си направил труда да й се обади, когато си прибрал нещата, научиха от vsekiden.com. Ясно че, че Божинов не е пренощувал при семейството си, но си остава мистерия къде е прекарал нощта – дали на хотел, при приятел или пък при друга жена.

Факт е, че на следващия ден след скандала плеймейтката се опита да оправи нещата, пускайки трогателни обяснения в любов към Валери по случай рождения му ден. Направи впечатление обаче, че те са от името на децата, не и от нейно. Дали този път раздялата между двамата е необратима? Предстои да разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар