Николета и Валери станаха за смях с целувките си! (Фото)

Николета и Валери станаха за смях с целувките си! (Фото)
5 (100%) 1 vote

Николета и Валери не пропускат случай да демонстрират колко са влюбени, феновете им се смеят

Николета и Валери преживяха сериозно сътресение в брака си след изневярата на футболиста. Изглежда обаче двамата са успели да преодолеят проблема и поне на пръв поглед изглеждат по-влюбени от всякога. Прекаленото им демонстриране на щастие обаче дойде в повече на феновете, които започнаха да им се подиграват.

Николета и Валери отново станаха за смях

Николета и Валери отново станаха за смях

А поводи за това много. Една от последните снимки на Николета и Валери не беше подмината от ироничните коментари на онлайн потребителите. На кадъра двамата както обикновено се целуват, показвайки на всички колко са влюбени. Бдителните почитатели обаче забелязаха, че и Николета и Валери са с отворени очи по време на този толкова интимен акт.

И веднага започнаха да им се смеят заради това. „То е ясно, даже и докато се целуват се оглеждат дали ги снимат“, смеят се форумци. Както знаете, плеймейтката е известна с пословичната си мания да бъде постоянно център на внимание. За тази цел всичките й усилия са насочени към това хората да говорят за нея.

„Всичко при нея е с цел. Дори когато излиза на разходка с дъщеря си, си води фотограф, за да ги снима уж непринудено. За да може после да показва на всички каква страхотна майка е“, смеят се феновете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Николета и Валери станаха за смях с целувките си! (Фото)”

  1. Краси

    май 21. 2014

    Оф, вижда се че не само са с отворени очи а и че изобщо не са както преди, личи си от километри. Преди Валери и ходеше постоянно след гъза, угаждаше и на малоумните капризи, а сега нещо се покри човека. Може да му е дошъл акъл в главата, да се сети че му е време да се захване отново с кариерата си и че жени бол около него, смени Алсиия сега няма да му е трудно да го направи пак ;).

    Reply to this comment

Добавете коментар