Николета и Валери скарани! Виж при кого спа в Милано

Гласувайте за статията

Николета и Валери всъщност не са били в едно легло в Италия

Николета и Валери са скарани, шушнат от няколко дни в светското пространство, научи Kliuki.net.

Николета

Николета спа в хотел, не при Валери

Двойката отново е изправена пред труден момент, а за това подсказва и фактът, че двамата не са спали в едно легло в Милано. Докато беше в Италия плейметката се скъса да показва глезотиите, които си е позволила с парите на Валери.

С нея беше и една от най-добрите й приятелки. За учудване на мнозина, Николета всъщност е нощувала в хотел, не при Валери. Защо Ваня е приютила красавицата и двете не спряха да си правят селфи, за да го дразнят?!

Този въпрос циркулира в мрежата и поражда доста съмнения сред потребителите. Разбира се, верните фенове на Николета вярват на легендата, че Николета и Валери цъфтят и връзват.

Николета

Николета позира пред хотела, на нито една снимка не беше с Валери

Те дори пишат в коментарите си, че се смеели на разни статии, в които се говори за някакъв любовник на Николета… Силиконката обаче няма как да обясни ситуацията и защо не е била при съпруга си, който я очакваше с нетърпение отдавна. Тя твърдеше, че ще лети веднага след записа на първото си предаване, но това не се случи.

Едва преди дни Николета се озова в Италия. След това тя наводни профилите си с фотоси от страхотното си прекарване, разбрахме какво си е купила, какво е яла и колко й е мъчно, че се връща в България.

Понеже Николета не долюбва страната си и неведнъж е казвала, че предпочита да живее в чужбина. Тя явно се връща с прискърбие тук и трудно се справя с предизвикателствата, които среща.

Николета и Валери все са на прицела на хорската злоба и не могат да понасят отношението към себе си. Те не намират повод за такива приказки зад гърба си и дори недоумяват на какво се дължат.

Сега Николета и Валери ще трябва пак да обясняват колко са влюбени и неразделни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар