Николета в Поверително: Имал ли е връзка Ники с Преслава?

Николета в Поверително: Имал ли е връзка Ники с Преслава?
5 (100%) 1 vote

Николета в „Поверително“: Разкрива всички минали афери на Ники Михайлов

Нов удар подготвя Николета в „Поверително“. Плеймейтката изпълни заканата си и тръгна по следите на Алисия и Ники Михайлов. В някой от следващите епизоди плеймейтката ще разкрие имал ли е футболистът връзка с фолк певицата Преслава, както и кои от столичните красавици, са били чести гости в спалнята му.

Не е тайна, че преди време името на Ники Михайлов се свързваше с това на Преслава. И двамата упорито отричаха, но слуховете за тайните им срещи продължават да се носят из столичния хайлайф. Вероятно моделката е надушила гореща следа за тях двамата и смята скоро да разкрие пикантни подробности в предаването си.

Подготвя ли нов удар Николета в Поверително?

Подготвя ли нов удар Николета в Поверително?

Многозначителна снимка на страницата в социалната мрежа, подсказа кои ще са следващите жертви на Николета в „Поверително“. На фотоса изпъкват лицата на Алисия и Ники Михайлов, както и това на Преслава. Самата водеща преди няколко седмици се закани на Алисия, че ще е я съсипе. „Ще плачеш мила, някоя събота вечер в 22:30“, написа тогава на стената си плеймейтката.

Водещата тръгва отново по следните на Алисия

Водещата пак е по следните на Алисия

Кога и как папараците на Николета са тръгнали по следите Алисия, Преслава и Ники Михайлов остава загадка. Лозанова обаче обещава повече от горещи клюки в някой от следващите епизоди на предаването си.

Досега Алисия само веднъж е ставала обект на папараците на Николета в „Поверително“. И то бе по повод гостуването й в шоуто на Ники Кънчев. Водещата обаче се закани, че тази мисия ще има продължение. И очевидно е решила да следи не само какви ги върши певицата в ежедневието си, но и какво прави половинката й Ники Михайлов, когато не е с нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар