Николета в бТВ с Папараци – отзивите не са ласкави!

Гласувайте за статията

Николета се завръща с предаването Папараци, тя ще се изявява на ефир по бТВ, но реакциите съвсем не са ласкави

Николета едва ли е очаквала, че завръщането й на ефир, ще бъде белязано от толкова негативни отзиви, видя Kliuki.net.

Плейметката отдавна се пръскаше от вълнение и нямаше търпение да сподели новината. Ето че това се случи и тя веднага получи поздравления от известни дами като Златка Димитрова и Ирина Тенчева.

Николета

Николета се завръща на ефир с Папараци

Двете явно вярват в нея и способностите й, докато целокупният български потребител, е на друго мнение. Масово Николета е разкъсвана от подигравки, а бТВ определяна като ударила дъното, че е допуснала предаването Папараци.

Дори на сайта на медията има коментари, които биха накарали Николета да се скрие в ъгъла. Хората недоумяват как е възможно телевизията да покани именно силиконка, която има подобна лека слава.

“Това е проява на много лош вкус от ваша страна и сме напълно разочаровани!”, “Има толкова по-кадърни момичета от нея, убивате мечтите на младите, като се спирате върху такива личности, които имат кофти слава!”, гласят реакциите в мрежата. Николета неведнъж се е изправяла срещу хейтърите, ще го стори и сега, без окото й да мигне.

Тя няма да пропусне да хвърля заядливите си реплики от трибуната на рейтинговата бТВ. А и обещава уж да се погрижи за истински разкрития. Досега бяхме свидители по-скоро на пародия на такива.

Нямаше нищо ново, което вече да не е било прочетено в електронните издания, нито пък в печатните, което не говореше особено добре за бившата продукция на Николета.

Този път тя била амбицирана да вади интригите на показ и да ги подкрепя с реални доказателства. Както се казва, едно са думите, друго са делата, така че ще изчакаме да настъпи 28 септември и да се завърти първият брой на Папараци на Николета.

Да й пожелаем да й върви по вода и да покаже как се прави, въпреки скептично настроените към нейния бъдещ успех…

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Николета в бТВ с Папараци – отзивите не са ласкави!”

  1. Rumyana Bakardjieva

    Дек. 27. 2014

    kav komentar,be?–oligofreni balgarski…nyamat ponyatie ot civilizacya,sedma dupka na kavala…,koi gi znae,4e sa jivi?

    Reply to this comment

Добавете коментар