Николета умолява Слави да я вземе на работа

Гласувайте за статията

Николета започва лятото с унизителни за нея събития, тя е на колене пред Слави

Николета няма да прекара спокойно лято.

Макар да ни увещаваше от ефира на последния си брой на Поверително, че ще трупа тен по екзотичните плажове, на нея й се налага да си търси ангажименти…

Наесен ще залезе окончателно, ако няма кой да приюти предаването й, научи Kliuki.net.

Николета

Николета умолява Слави да я вземе на работа

Ето защо моделката е толкова притеснена, че вече е започнала да прави пътеки към сърцето на Слави Трифонов. И не, не го иска за любовник, а му се моли да я вземе на работа, писа изданието HotArena.net.

Ситуацията го изисква, защото ТВ7 беше обявена в несъстоятелност и бъдещето й е неясно. Николета е от първите, които ще изхвърчи от ефира на телевизията, тъй като таблоидът й не е от най-гледаните, въпреки обратните твърдения на красавицата.

Тя се надявала Дългия да склони на поне една кратка рубрика в шоуто си, разказва „България Днес”. Валери Божинов вече не може да я издържа със скромната си заплата от Левски.

А Николета доскоро прибираше по 20 бона на месец, без да прави кой знае какво, тя просто си четеше аутокюто и понякога правеше отчаяни опити да води разговорите с гостите си. Екипът й обаче се грижи за всичко, да й напише въпросите, да й дава насоки и после да ореже гафовете й.

Наложило се и Божинов да пусне връзките си, за да се намери топло местенце за Николета из родните медии. Слави Трифонов щял поне да я препоръча на някого, сигурна била Николета, понеже той вече имал вземане-даване с Антония Петрова и Венета Харизанова. Нямало как точно на нея да откаже…

Най-голямата мечта на Николета била да измести Венета Райкова от Нова тв, но засега такъв шанс въобще не се виждал на хоризонта.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Николета умолява Слави да я вземе на работа”

 1. 12345

  юли 01. 2014

  Тази винаги се е унизявала и е била унизявана. Не за друго ,ама се бута там където не и е мястото. Абе жена не разбра ли, нямаш капка мозък в главата а гледаш отвисоко и ти се иска на виското ;)ама няма нисшите същества на ниското, много ти е малко капацитета в кратуната за ставаш за повече ;). То че нямаше да те бъде всичко го знаеха още като видяхме какво представлява всъщност прехваленото ти предаване, ако изобщо можем да го наречем такова.

  Reply to this comment
 2. 6789

  юли 01. 2014

  НИКОЛИНКЕ, НИКОЛИНКЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ТОВА НЕ Е КАТО ДА СЕ ЧЕКНЕШ! АКО НЯМАШЕ ДВЕ ПРАВИ УСПОРЕДНИ ГЪНКИ В ПРОСТАТА СИ СЕЛСКА КРАТУНА ЩЕШЕ ДА СЕ ОБРАЗОВАШ, ДА ИМАШ ПРОФЕСИЯ,А ТИ СИ ПРОСТА, ТЪПА И КАТО КАПАК И НЕМОРАЛНА! КОЙ ЩЕ ТЕ ВЗЕМЕ НА РАБОТА КЪДЕТО И ДА Е? ВЗЕМАЙ СИ ПАРЦАЛКИТЕ, ОТИВАШ СИ В ЦИГАНСКОТО ГЕТО НА СЕЛО, ОБУВАШ СИ ШАЛВАРИТЕ И ПОЧВАШ ДА П АСЕШ ГЪСКИТЕ – САМО ЗА ТОВА СТАВАШ! А И ВЕЧЕ СИ ДОСТА ОСТАРЯЛА – ИМА НОВИ ПОПЪЛНЕНИЯ, НЕ СЕ НАПЪВАЙС С ПЛАСТИКИТЕ, СЪВСЕМ СИ СЕ ОРИЗИЛА – ГРОЗНОВАТА СИ БИЛА , БИТА КАРТА СИ, ЗЛОБАТА И ДОЛНОПРОБНИЯ ТИ МОРАЛ ТЕ ДОКАРАХА ДО ТУК СБОГОМ УЛИЧНА !СЕЛЯНКО!! КРАЙ НА ЛЪЖИТЕ ТИ, КРАЙ НА ТЕБ!!

  Reply to this comment

Добавете коментар