Николета удари дъното, за да злепостави Валери! (Отнесе го и Моника)

Гласувайте за статията

Николета удари дъното, за да злепостави Валери, обсъждат в мрежата последния слух, че е поръчала статия срещу Моника Валериева

 

 

Николета удари дъното, за да злепостави Валери!

В мрежата са на мнение, че последната статия срещу Моника Валериева е поръчана от плейметката, видя Kliuki.net.

Моника го отнесе заради Валери, а Валери е злепоставен от Николета, обсъждат в нета

Моника го отнесе заради Валери, а Валери е злепоставен от Николета, обсъждат в нета

„Тя редовно го прави, за да оплюе някого, а сега скочи, за да натрие носа на съпруга си…!”, убедени са запознати с отмъщението на Николета Лозанова.

За тази нейна тактика се заговори още преди седмица в предаването „Горещо”. Тогава гост беше Андреа, която уж пропусна да обсъди пикантната нова двойка – Валери и Моника. Тя само смотолеви, че знае много неща, но не смята да ги огласява. Не се стърпя да каже все пак, че Николета много обичала да плаща за статии, за да заклеймява враговете си. Е, изглежда този пъклен план сега се стовари върху главата на съпруга й, с когото съвсем скоро ще се развеждат.

Николета удари дъното, за да злепостави Валери, смятат потребители

Николета удари дъното, за да злепостави Валери, смятат потребители

Днес във „Всеки ден” четем, че никога не е късно човек да стане за резил, което важило с пълна сила за Валери Божинов, цитира и „Слава“.

Николета и Валери само преди месеци, когато бяха щастливо влюбени

Николета и Валери само преди месеци, когато бяха щастливо влюбени

Той се хвалил с бройките си, откакто не е с Николета, а някои от тях драпали за място в публичното пространство. Разбира се, визира се Моника Валериева. Моделката уредила футболиста с такива баджанаци, че той щял да потъне от срам…

В Дупница били наясно, че дори Галеви си я поръчвали за една вечер на техен празник, а сумата била много скромна – 60 лева на час. Моника започнала активен любовен живот още на… 9-годишна възраст, когато се отдала на тийнеджър, а той се похвалил с похождението си в целия град. А Божинов вече трябвало да си скубе косите, защото се излагал с толкова долнопробен тип жени, гласи материалът.

И последното, което заковава Моника, звучи ала стил Николета Лозанова, подиграват й се в нета. Не можело да се сравнява Валериева с нея, защото все едно да сравняваш таласъм с горска фея, а коментарът бил уж дело на близките на НиЛо, но хората вече дълбоко се съмняват в това.

Според тях Николета удари дъното, за да злепостави Валери!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Николета удари дъното, за да злепостави Валери! (Отнесе го и Моника)”

  1. az

    сеп. 17. 2013

    taq pak v stremeja si da imitira daje se razdeli sas sapruga si kakto nqkoi dr predi nea ……..karakondjul

    Reply to this comment

Добавете коментар