Николета стигна дъното, излага се заради рейтинг (Видео)

Николета стигна дъното, излага се заради рейтинг (Видео)
5 (100%) 1 vote

Плеймейтката се разхвърля, за да привлече внимание

Пълно падение! Николета Лозанова стигна дъното, само и само да привлече интерес към предаването си. Тв водещата заряза всякакъв етикет, ниво и професионализъм в промото на новия епизод на „Поверително от NL“. За да провокира феновете си да гледат шоуто й, Николета тотално се изложи на показ в новото си видео. И след като разбра, че не привлича с новини и интервюта, пак заложи на визия и провокации.

Видеото от новия епизод на Николета, по-скоро изглежда като филм за възрастни, отколкото на промо на светско предаване. „До там ли стигна?“, „Тъжно, нелепо и жалко — да се излага така заради едно предаване“, пишат съжалително в мрежата.

Николета се изложи съвсем

Николета се изложи съвсем

Очевидно плеймейтката наистина е разстроена, че не може да привлече достатъчно аудитория, въпреки че стартира шоуто си с грандиозно представяне. Зрители са на мнение, че щом е стигнала до там, че да се показва по този начин за единия рейтинг, вероятно е отчаяна.

Преди време на подобна стъпка се реши и бившата вече тв водеща Вихра, която свали в ефир сватбената си рокля. Петрова обаче така и не можа да задържи аудиторията и напусна безславно предаването си.

Очевидно Николета също е отчаяна, че няма достатъчно зрителски интерес, щом прибягва до подобни провокации. „И това ако е сериозна водеща! Съвсем ми падна в очите!“, пишат форумци в мрежата по адрес на брюнетката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Николета стигна дъното, излага се заради рейтинг (Видео)”

 1. stenlijt1

  Дек. 11. 2013

  То като че ли е единствената която го прави.Применно Майли Сайръс която не може много добре да пее и компесира това като буквално прави стиптийз на сцената и в клиповете си,а и не само тя

  Reply to this comment
 2. stenlijt1

  Дек. 11. 2013

  То като че ли е единствената която го прави.Применно Майли Сайръс която не може много добре да пее и компесира това като буквално прави стриптийз на сцената и в клиповете си,а и не само тя

  Reply to this comment

Добавете коментар