Николета: Ще съдя Кулагин! Той: Имам доказателства!

Гласувайте за статията

Звездите се хванаха за косите

Жесток скандал се задава между най-обсъжданите светски личности напоследък. Футболната съпруга Николета Лозанова и стилиста Валентин Кулагин открито се скараха. В свое интервю за Нова телевизия дизайнерът заклейми Николета и заяви, че е изпълнявала платени услуги. Валери скочи гневен срещу него и защити съпругата  си. А жестоко обидената Лозанова обяви, че ще го съди за клевета и публична обида.

Николета и Кулагин забъркаха скандала на сезона

Николета и Кулагин забъркаха скандала на сезона

В отговор стилистът заяви, че има доказателства. И ще ги използва, за да докаже думите си.

Кулагин заяви, че разкритията за Николета не са измислица. И  разполага с доказателства на неизвестна жена. Той е убеден, че тя може да застане зад думите си и да потвърди всичко под клетва, пишат от hotarena.net. Коментарите си той направи още вчера, след скандалното интервю за Нова телевизия. Съпругата на Валери Божинов бе жестоко оскърбена от изказванията му по неин адрес и заяви, че смята да го съди.

Кой е прав и кой крив тепърва ще стане ясно, но се задава скандалът на сезона. Провокативният стилист не пропусна да жегне и Валери, който не издържа и скочи срещу него и Моника Валериева. Той заяви, че двамата не само се познават, но футболистът му е звънял многократно. А гневния му изблик коментира с думите: Казвайки истината, наранявам най-много.“

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Николета: Ще съдя Кулагин! Той: Имам доказателства!”

  1. sguard

    сеп. 19. 2013

    Хахаха тва сем. Божинови направо егати утайките. Свирколета така и не разбра, че цяла България я знае каква е от доста време и не ни трябват разкритията на Кулагин и колкото и да лъже и маже.

    Reply to this comment

Добавете коментар