Николета стана невиждана пухкавелка, оля се с фотошопа

Николета стана невиждана пухкавелка, оля се с фотошопа
5 (100%) 1 vote

Плеймейтката неузнаваема, качва килограми с фотошоп

Така се качват килограми! Плеймейтката Николета Лозанова винаги се е фукала със супер слаба фигура, която до голяма степен се дължи на фотошопа. Съпругата на Валери Божинов обаче този път тотално се оля с редакторската програма, но ефектът бе обратен.

В новата си фотосесия за известна модна марка Николета предложи на феновете си голяма изненада. Вместо да блесне като супер хубавица и стройна като манекенка, Ни Ло изненадващо се появи на снимките… дебела.

Николета Лозанова се закръгли

Николета Лозанова се закръгли

Колкото и невероятно да звучи на някои кадри госпожа Божинова така умело позира, че изглежда все едно е качила поне десет килограма. Карираната й пола също разширява ханша й, правейки я по-пълна.

Плеймейтката пълнее с фотошоп

Плеймейтката пълнее с фотошоп

Червената блуза с каре, вместо да й придаде стройна линия я прави още по-закръглена. По всяка вероятност червеното не е цветът на госпожа Божинова. Защото и на друга снимка по къса червена рокличка Ни Ло изглежда напълняла.ni lo 4

„Я, Николета напълня!“, „Да е пухкава й отива“, „Как се е закръглила само“, смеят се фенове в социалната мрежа. Според много от тях футболната съпруга може да си позволи няколко килограма отгоре. Тъй като не само се отразяват положително на външния й вид, но й придават и мекота на чертите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Николета стана невиждана пухкавелка, оля се с фотошопа”

  1. курбан

    май 02. 2014

    Е сигурно е яла двойна доза сперма преди фотосесията!

    Reply to this comment

Добавете коментар