Николета смешна: Скъса се от пози на Мавриций!

Гласувайте за статията

Николета накара цял Фейсбук да се превива от смях, позира като за последно

Николета се скъса от пози на Мавриций!

То освен излагации от нашата всеизвестна плеймейтка друго не се и очаква, взеха да я взимат на подбив в нета, видя Kliuki.net.

Николета

Николета счупи тъпомера с безумни пози на почивката си

За всичките тези години Лозанова не можа да се поправи и да покаже нещо друго от чупки, стойки и неприлично поведение.

Та и този път остана абсолютно вярна на себе си.

Николета и Валери са на почивка на остров Мавриций. Или по-точно Лозанова почива и позира, а съпругът й Божинов върви след нея като примерно кученце и снима ли, снима. Перфектната почивка за едни и големият кошмар за други.

Разглезената плеймейтка не е пропуснала кътче на острова, на което да не се е снимала и пуснала в мрежата. Тъй де, да се документира.

Николета

Николета, хубава си, знаем го!

Николета Лозанова и тук показа нивото си. Суета и глезене. Вижте я колко е добре и неповторима. И най-важното, нищо да не се остава само за себе си. Всички снимки веднага във Фейсбук, та и други да й се възхищават и боготворят.

Излагациите на Николета Лозанова са без край. Където и да иде, тя трябва да е в кадър и да покаже колко е прекрасна. Определено Божинов излезе изключително търпелив и дресиран съпруг. Угажда ли, угажда.

Глезенето пред обектива с маркови бижута и дрехи са нещо нормално за Лозанова. Все пак трябва да се подчертае блясъкът. На почивката на остров Мавриций Николета не пропусна да блесне с бижута на Шанел.

Друго си е да се подчертае колко добре изглеждаме с дрешки, обувчици или дрънкулка от известна марка. Подчертават визията и дебелата банкова сметка.

Гледайки снимките от почивката на Мавриций, не става ясно това класическа почивка на двама влюбени ли е или поредното парадиране на плеймейтката?! Освен нейни снимки къде ли не из острова с личния си фотограф – Валери Божинов и парадиране с пари и възможности, то друго от тази почивка няма, обобщават потребители.

Определено излагациите на Николета Лозанова са просто безкрайни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Николета смешна: Скъса се от пози на Мавриций!”

  1. Tomislav

    ян. 05. 2015

    Taia s tezi golemi CICI, shte zabode glava niakude!!!

    Reply to this comment

Добавете коментар