Николета си оскуба веждите! Скъсаха я от майтапи (ФОТО)

Гласувайте за статията

Николета също не харесва новата си визия, защото на последната снимка, която публикува във Фейсбук, скри лицето си

Николета

Николета преди с гайтан веждите и сега – с изпилените

Николета Лозанова си оскуба гайтан веждите, които си отглежда вече повече от половин година. Уви, плеймейтката отиде в другата крайност, като от твърде дебели и обемни, направи веждите си тънки като конец.

Очевидно самата НиЛо също не харесва новата си визия, защото на последната снимка, която публикува във Фейсбук, скри лицето си. Все пак, крайчецът на едната вежда се вижда и ясно личи колко е проскубана, пише HotArena.net.

„Прилича на оскубана кокошка“, Леле, тази жена пак се окепази“, „Николета, кой ти причини това на лицето?! Аз бих го осъдила за гавра“, и прочие язвителни коментари четем в социалната мрежа.

Николета

Николета крие лицето си

Факт е, че в последно време дебелите вежди са много на мода, но на малкото скулесто лице на Лозанова никак не й отиваха. Може би затова съпругата на Валери Божинов е преценила да ги изтъни, но явно козметичката й се е отплеснала и се е получило „Отмъщението на бръснаря“.

Слава богу, проблемът може да се коригира с перманентен грим и най-вероятно Николета ще оправи недоразумението. Веждите са важна част от лицето и промяната на формата, дължината и дебелината им могат да променят коренно визията на човек.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар