Николета се взе за Ким Кардашиян, обърна „Поверително“ на риалити

Гласувайте за статията

Николета закъса за новини, излъчва почивката си в „Поверително“

Николета Лозанова закъса за новини. Папараците на плеймейтката явно тази седмица не успяха да хванат сензации, затова водещата спасява предаването си с поредната си ваканция. Телевизионният й таблоид, който е на път да се превърне в риалити шоу, в стил Ким Кардашиян за пореден път ще покаже живота на Николета, или по-скоро нейната поредната ваканция.

Очевидно плеймейтката е решила „Поверително от NL“ да стане следващото риалити „Keeping Up With The Kardashians“ и упорито работи по въпроса. По-малко сензации и преследвания на звезди, повече за личния живот на Лозанова. Който така или иначе е изнесен на показ.

Николета обърна "Поверително" на риалити

Николета обърна „Поверително“ на риалити

Според феновете, нищо чудно следващия сезон, предаването да е съсредоточено върху личния живот на Николета. „Изживява се като българската Ким Кардашиян“, само дето не е започнала да се снима още как яде, как глади, или как чисти“, подмятат из нета.

Из форумите пък отбелязват, че папарашките сензации на Николета остаряват още преди моделката да ги излъчи в ефир. Затова и Лозанова е решила да залага на видеодневници от рода на „Личния живот на Николета Лозанова“.

Нищо чудно наесен да видим един нов вариант на „Поверително от NL“. Още повече, че феновете смятат, че на плеймейтката й липсва рутината и финеса на Венета Райкова като водеща.

„Венета може и да не преследва вече звездите по улиците, но има личен подход и определено се справя по-добре. Николета залага повече на визуалното представяне и клиповете, но това просто омръзва“, отбелязват потребители в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар