Николета се уплаши от Алисия! Истината за напускането й!

Гласувайте за статията

Плеймейтката полудяла при мисълта, че може да дели една къща с бившата на мъжа си

Николета полудяла от ужас, че ще трябва да живее с Алисия

Николета полудяла от ужас, че ще трябва да живее с Алисия

След като преди няколко дена Николета обяви, че иска доброволно да напусне шоуто „Къртицата“, в медийното пространство се появиха какви ли не слухове относно причините за решението й. Макар госпожа Божинова да заяви, че няма друга причина, освен липсата на семейството й и факта, че иска да прекарва повече време с Никол и Валери, зрителите заподозряха други, скрити мотиви.

В медиите се тиражираха всякакви слухове – че Валери е полудял от поведението на съпругата си, която не спираше да флиртува в мъжете в къщата, че самата Николета е подочула за похожденията на мъжа й в Италия и е решила да го държи изкъсо.

Истината обаче може да се окаже съвсем друга. Както всички знаят, звездите в шоуто изобщо не живеят в пълната изолация, която водещите Иван и Андрей представят. Напротив, те имат възможност да излизат от базата и да контактуват с външни лица като по този начин са винаги информирани какво се случва навън.

По този начин Лозанова научила, че има вероятност съперницата й Алисия да влезе в шоуто. Тази новина буквално докарала до истерия Николета, която категорично отказвала да дели един покрив с бившата на Валери. Затова НиЛо побързала да заяви решението си да се махне преди да бъде обявено официалното влизане на врагинята й.

От екипа на шоуто издават, че с този си ход плеймейтката се надявала да прикрие истинските си мотиви за напускането.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар