Николета се скъса от чупки – показва маркови дрешки!

Николета се скъса от чупки, за да си покаже скъпите и маркови дрешки

Николета ги умее чупките в кръста!

Може да не танцува перфектно, но ако е за чалга ритми или да показва упражнения с крака, направо е кралица… Kliuki.net забеляза, че моделката държи да се изфука с новите си придобивки по особено нестандартен начин.

Николета
Николета демонстрира марковите си дрешки

Тя се разкекери в двора на дома си, за да навре в очите на всички новите си маркови дрешки. Специално за моя спортен стил, похвали се Николета. И последваха мостове, полушпагати, напъни…

Явно е в добра форма, което е похвално, но пък не всички приемат демонстрацията й като необходима. Обаче Николета не е от тези, които се впечатляват, че някой я хули. Тя неведнъж е доказвала, че е жертва на модата и на показността.

И това съвсем не й пречи, въпреки реакциите, които среща. Все пак, за да се изтъкне, че е номер 1, просто няма друг начин да стане. Николета е с къси панталонки и топ, който е вързала на кръста си, за да не скрива фигурата й.

Лицето й не се вижда, защото Николета е предпочела да развее гривата си по време на така наречената тренировка… за пред интернет потребителите!

Ако наистина се потеше в момента, надали щеше да излезе с такава прическа, но фотото е по-важно от всичко.

Ето как й се получава на Николета!

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. Теди казва

    Хахаха тази е голяма смешница, забележете само и помислете може ли жена която спортува да се появи с подобна грива, нечистоплътница…..поти се и косите и хвърчат на всякъде. Момичето от село трябва да бъде понаучено че по време на тренировки и спорт косата се връзва и тялото и изобщио не показва че спортува..какво е искала д апокаже само тяп си знае хаха!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.