Николета се просълзи от видео-честитката на малката

Гласувайте за статията

Николета получи страхотна честитка от малката Божинова

Николета днес е рожденичка, тя е много щастлива, тъй като получи най-милите жестове от фенове, близки и най-вече от своята принцеса Никол Божинова, видя Kliuki.net.

Николета

Николета получи мил поздрав от малката

Плейметката няма как да не се просълзи от такъв скъп поздрав. Тя беше сюрзпризирана и с торта от дъщеричката си, за която сигурно са асистирали близките й. За съжаление Валери не е в България и което е по-неприятното, той досега не е засвидетелствал чувствата си и не е отправил послание към Николета в мрежата.

Това събуди отново слуховете за техните отношения, но както споделя самата красавица, любящият съпруг е до нея и тя е благословена. На 27 години Николета се усеща успяла и много доволна от живота си.

Тя наистина няма какво повече да иска, освен тази приказка да продължава вечно. Николета със сигурност ще отбележи събитието не само с подаръци, но и с купон, но дали той ще остане в тайна, предстои да разберем.

Доколкото я познаваме, едва ли ще ни държи в неведение, защото Лозанова обича всичко да й е на показ. Тя няма да пропусне да публикува снимки от празника си, да изтъкне колко е весела и на върха на щастието си.

Дано и Валери я изненада, като пристигне внезапно у нас, за да поднесе своите луксозни дарове за нея. Николета обича да е глезена и обгрижвана само с най-доброто. Така постъпва тя и със своята прекрасна наследничка.

Никол Божинова е облечена в предпочитаната марка Филип Плейн, от петите до главата дрехите й крещят, че мама е богата. Но парите не са важни, когато ги имаш, Николета просто консумира всичко, което може да си позволи с тях.

А рожденият й ден е уникалната възможност да си осигури комфорт, усмивки и да задоволи капризите си.

Вижте каква атмосфера заобикаля Николета днес и как малката й честити!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Николета се просълзи от видео-честитката на малката”

  1. Pi

    Дек. 01. 2014

    На тази възраст децата четат, но това детенце две фрази едвам вдява. Добре облечено но простовато едва ли е добрия вариант….

    Reply to this comment

Добавете коментар