Николета се претрепа на пресконференцията си (ВИЖ как се спъна)

Гласувайте за статията

Сякаш като отмъщение, токчетата на Николета й изиграха лоша шега и тя се спъна на слизане от Мерцедеса

Николета

Николета едва не захапа червения си килим

Дори горилите, които придружаваха Николета Лозанова на пресконференцията й, не бяха в състояние да й помогнат да избегне резила. Плеймейтката едва не се преби на собственото си „събитие“, видя с очите си Kliuki.net.

Както по-рано писахме, изкусителката свика журналисти от светски медии на пресконференция, на която обеща да разкрие истината за отношенията си с Валери. Това обаче не се случи – Лозанова обели точно две думи пред репортерите, като обяви старта на новото си предаване. Тя остави журналистите да чакат навън на пронизващия вятър, пристигайки със закъснение, но пък в ново луксозно возило.

Сякаш като отмъщение за номера, който скрои на репортерите, токчетата на Николета й изиграха лоша шега и тя се спъна на слизане от Мерцедеса. За това допринесе и трупчето, което бе сложено в началото на червения килим, за да не го духа вятъра. Шофьорът на колата спря точно до него и слизайки от колата, Лозанова едва не стъпи отгоре му. За да го избегне, тя се препъна, но бързо овладя ситуацията. Все пак видимо се притесни, което личеше на „пресконференцията“.

„Не е на хубаво да си правиш шега с медиите, а Николета направо се изгаври с тях. Да губи времето на хората за кьорфишеци. Но ето че всичко се връща“, злорадстваха възмутени репортери на „събитието“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар