Николета се похвали: Мога да чета от аутокю!

Гласувайте за статията

Плеймейтката упорито продължава да плаща, за да я рекламират с нелепи хвалебствия

Николета Лозанова била идеалната водеща

Николета Лозанова била идеалната водеща

Шоуто, което Николета Лозанова започва да води от утре, е очаквано с огромно нетърпение от зрителите. И то не защото хората нямат търпение да видят поредната изява на госпожа Божинова на екран, а защото чакат да си намерят поредния повод да я подиграват, коментира се в нета. Както знаете, първият опит на Николета да се изяви като водеща на дейли епизодите на „Къртицата“, се оказа пълен провал.

Очевидно уплашена, че и новата й изява ще бъде подложена на унищожителни критики, плеймейтката реши да се застрахова като направи това, което може най-добре – плати си за статия. От онлайн медията Папараци публикуваха списък с петте качества, които правят Николета перфектната водеща! Както знаете, Папараци е собственост на пиарката на моделката, затова всичко, което излиза там, най-вероятно първо е съгласувано с Лозанова, убедени са форумци. Така, според въпросната статия Ни Ло е най-идеалната водеща, защото… можела да чете от аутокю!

„Ми браво, научила си се да четеш, голяма гордост“, смеят се потребителите. Другите качества, които превръщали плеймейтката в перфектната водеща, са фактът, че е красива и сексапилна. „Да бе, прилича на актриса от евтин филм за възрастни“, възмущават се форумци. Освен това моделката била актуална и позитивна. Тук феновете припомнят прословутата снимка, на която Николета крещи с озлобление срещу мъжа си. И поведението й спрямо Жана в студиото на „Къртицата“. Което беше доста далеч от позитивното. Естествено, Лозанова не е пропуснала да се заяде и с голямата си конкурентка в ефира, Венета Райкова. Вижте сами!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар