Николета се излага с изкуствени мигли в басейна (ФОТО)

Николета се излага с изкуствени мигли в басейна (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Николета се излага с изкуствените си мигли в басейна, сочат я с пръст в мрежата

Николета е на почивка с Валери и децата – като никога семейството е заедно и сплотено, че даже и малкият Валерко е там, както вече писа Kliuki.net.

Плейметката не пропусна да се изтъкне заради този факт, а по-късно си направи селфи в басейна. Тя подчерта, че лятото не е просто сезон , а нейно състояние.

Николета

Николета се излага с изкуствени мигли в басейна

Разбира се, лесно е да го каже, защото е намерила начин да избяга от студа, който върлува в България. Тук е вече юни, а топличкото време е все още мираж. Мнозина мечтаят да са на мястото на Николета, която сега се кефи на слънце, море и красота.

И междувременно стана за смях, тъй като доста от потребителите обърнаха внимание, че тя пак е жертва на суетата. „Можеше поне да свалиш тези изкуствени мигли, нали Бог те е дарил с хубостта!”, заядоха се с Николета във виртуала.

Силиконката развя формите си в прелестен бял бански с камъни по него. И се показа почти без грим, но явно подобренията си казват думата, ето защо не се притеснява да изглежда така.

Изкуствените мигли са за специални събития, какво прави с тях в басейна Николета, си остава загадка, шегуват се още по неин адрес в нета. Но пък никой не успя да отрече, че тя е великолепна, както винаги.

Нали?!

Вижте сами как се забавлява Николета!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар