Николета се избелва, крие мургав произход (Снимки)

Гласувайте за статията

Николета се избелва, крие, че е мургавелка

Николета Лозанова упорито се опитва да скрие мургавата си кожа. След като неизвестна снимка от ученическите й години се появи в мрежата, тръгнаха отново спекулации относно произхода на футболната съпруга. Дори феновете забелязаха, че на ученическото фото Николета е по-мургава от останалите си съученици. И със сигурност маслинената кожа, не се дължи на дългите часове в солариума.

Самата моделка неведнъж е твърдяла, че дължи шоколадовия си тен на слънчевите бани, и на екзотичните ваканции, които си прави дори и през зимата. Последните й снимки обаче провокираха слуха, че моделката всъщност се опитва да скрие произхода си. Още повече, че напоследък Николета Лозанова изглежда с видимо по-светла кожа. „Сигурно я избелва със специални процедури“. „Същата като Джако е — изкуствено се избелва“, пишат потребители в мрежата.

Николета се избелва, крие мургав произход?

Николета Лозанова се избелва, крие мургав произход?

Моделката трудно крие произхода си

Моделката трудно крие произхода си

Самата Николета обикновено прибягва до фотошоп, когато пуска снимки в мрежата. Така моделката успешно изсветлява тена си на фотосесиите си. Личните й гримьори също имат за задача да придадат по-светъл вид на кожата й. Предизвикателство, с което невинаги успяват да се справят особено успешно, твърдят из форумите.

Ni Lo 7

Николета днес

Ni Lo 6

ni lo 15

И преди години

ni lo 4

Ni Ko 11

Повечето потребители обаче се чудят защо Николета така упорито крие мургавия си произход. „Личи си, че е мургава, няма смисъл да се прави на Снежанка постоянно“, пишат из мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар