Николета счупи тъпомера, брои кръпките на Диков

Николета счупи тъпомера, брои кръпките на Диков
5 (100%) 1 vote

Николета счупи тъпомера в Папараци, зрителите тотално отчаяни от нея

Николета Лозанова счупи тъпомера в „Папараци“ твърдят зрители в социалната мрежа. Плеймейтката явно сериозно го е закъсала откъм новини и скандали, откак се помири с бившата си дружка Андреа, тъй като в предаването си отдели огромно внимание на кръпките по дрехите на Сашо Диков. Или по-скоро по липсата на такива.

Повече от пет минути водещата занимаваше зрителите си с въпроса—носи ли си Сашо Диков още сивия анцуг или не. Очевидно Стажантът смята дрехата за достатъчно удобна, за да я носи както му харесва, но папараците на Николета решиха да отделят повече от един ден, за да проучат обстойно въпроса, дали въпросното спортно облекло има кръпки, здраво ли е и да направят едва ли не дисекция на облеклото на видния журналист пред камерите.

Папарациге на Николета с репортаж за анцуга на Сашо Диков

Папарациге на Николета с репортаж за анцуга на Сашо Диков

След излъчването на репортажа реакциите не закъсняха. Ще ви спестим крайно обидните и нецензурни коментари, касаещи мозъчния потенциал на водещата и избора й на теми, с които да занимава зрителите си. В крайна сметка обаче форумци бяха напълно единодушни—екипът на Лозанова очевидно не намира достатъчно сензации щом се занимава с подобни безумни „новини“.

Лозанова втрещи с поредна изцепка

Лозанова втрещи с поредна изцепка

„Това беше върхът на глупостта! Повече от 5 минути седях и слушах, как екипът на Николета нищи има ли кръпки по дрехите на Сашо Диков, или няма! Тя обижда не само себе си, но и цялата си аудитория“, „Това е повече от нелепо! Тв таблоид, който обсъжда гащите на хората—вие тотално изпростяхте“, гласи друго мнение.

Dikov 3

Като цяло зрителите са на мнение, че предаването на Николета Лозанова става безкрайно… безинтересно. „Направо заспах, докато гледах как Сашо Диков пазарува ябълки. И кое е точно сензационната новина тук?“, пишат трети в мрежата.

Според тях Николета Лозанова се е издънила не само като водеща, но и с темите, които избира с екипа си. Мнозина са на мнение, че плеймейтката сериозно подценява интелекта на аудиторията си, а и своя собствен, щом ги занимава с подобни репортажи като кръпките по дрехите на Сашо Диков.

Видео можете да видите ТУК: http://www.btv.bg/video/shows/paparaci/videos/kak-sasho-dikov-preodoljava-zimnite-uslovija.html

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Николета счупи тъпомера, брои кръпките на Диков”

  1. GT

    Ное. 10. 2014

    Шоуто на Николета и изключително интелигентно, забавно и разнообразно. Точно от такова има нужда чалга-поколението :)))

    Reply to this comment

Добавете коментар