Николета с директни обиди към Алисия – ползва Поверително

Николета с директни обиди към Алисия – ползва Поверително
5 (100%) 1 vote

Николета скочи с директни обиди към Алисия, употребявайки за целта Евгени Минчев и предаването си

Николета директно позволи да обидят Алисия в предаването й, видя Kliuki.net.

Не стига, че го е допуснала, но според феновете на певицата, тя умишлено търси гости, които да я уязвят с изказванията си. Големият експерт Евгени Минчев използва трибуната на Николета, за да унижи Алисия.

Николета

Николета с директни обиди към Алисия, ползва си предаването

Той започва тирадата си, иронизирайки амбицията на Алисия и омаловажавайки успехите й. И след това сипе буквални плювни по нея: „Тя затова и остана толкова… да тича и срещу най-бавния пътнически влак”.

Минчев явно недолюбва Алисия, в което няма нищо толкова страшно, стига Николета да не използваше всеки такъв човек, за да й забива нож в гърба.

В момента почитателите на Алисия са озверени и вече сипят гневни коментари по адрес на плейметката.

„Защо не гледа себе си?! И няма нито смелост, нито чест да се изправи и сама да й каже нещо в очите, аман от подмолните й удари!”, гласи мнението на някои. Николета редовно хвърля енергия в това да провокира Алисия.

Звездата на Ара пък рядко се трогва от опитите й да я въвлече в поредния конфликт, но Божинова не се отказва. Този път сигурно ще има ответна реакция и нищо чудно да се разрази нова война.

„Дори и Валери не успя да я вкара в пътя и да я сложи на място, как не го е срам, да й разрешава да се държи така с майката на сина му!”, пенят се още в мрежата.

Вижте сами как Алисия получи обиди от таблоида на Николета!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар