Николета с Благо и Куини: Що пък да не се менкаме?!

Николета с Благо и Куини: Що пък да не се менкаме?!
1 (20%) 1 vote

Николета е готова да смени Валери с Благо Георгиев, само за малко, разбира се, защо не

Николета отговори на провокацията на Евгени Минчев, че може да си разменя партньорите в калабалъка, видя Kliuki.net.

Николета

Николета е готова да вкара Благо в леглото си

Двойките се събраха на съвместен купон и очевидно много добре да си изкарали, щом Николета нямаше търпение да сподели, че са очаквано отлична комбинация заедно.

Пиар експертът побърза да се пошегува с нея, че като нищо може някой да се озове в чуждото легло, а Николета не пропусна да му приглася в мрежата. Е, подозираме, че Благо Георгиев надали ще й откаже – първо, слаби са му ангелите, всички го знаят, второ очевидно си има афинитет към нея, все я гушка плътно към себе си.

А новото му гадже Куини със сигурност би имала против…

Николета

Николета и Евгени Минчев си размениха култови реплики

Кой ли я пита нея обаче?! До този момент Благо Георгиев нито веднъж не се съобрази със съпругата си Христина Витанова. Той й слагаше рога редовно, докато не дойде окончателната развръзка – футболистът беше хванат в публична изневяра с Биляна Евгениева.

След този гаф, той скъса с манекенката, но Христина не пожела да го погледне. Николета пък показа явно подкрепата си за Благо.

Този път и децата не им помогнаха, че да останат привидно семейство. И без това го правиха само за пред хората, така че нещата се случиха според своя естествен край. Благо Георгиев не чака дълго и веднага заби младата Куини.

Влюбените гълъбчета вече не се крият, не спират да се забавляват из заведенията, а момичето е глезено и много впечатлено от играча. Разбира се, засега тя лети в облаците и ще дойде ден, в който ще се отрезви, ще си отвори очите за Благо Георгиев, тъй като той ще постъпи с нея по същия начин, убедени са възмутените от поведението му.

Николета няма скрупули и насърчава Благо Георгиев в глупавите му издънки, категорични са потребителите.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар