Николета прекали с фитнеса, показа наедрели крака

Николета се увлече с фитнеса, показа закръглени крака

Николета Лозанова прекали с фитнеса. Моделката реши да следва примера на Антония Петрова и се щракна по бански на плажа, докато прави челна стойка. Феновете й обаче забелязаха, че плеймейтката май е пропуснала да се доизвае с фотошоп. Тъй като показ лъснаха закръглените й крака.

„Николета е прекалила с фитнеса, вижте какви мускули вади“, „С тоя бедър дето го е изваяла, направо е конкуренция на Валери“, „Поне не изглежда като анорексичка“, коментират потребители из нета. И допълват, че за разлика от слаботелесните фолк певици, моделката поне изглежда здравословно напълняла, а не болезнено отслабнала.

Николета Лозанова се закръгли, показа наедрели крака
Николета Лозанова се закръгли, показа наедрели крака

Други обаче не пропуснаха да изкоментират вида на Николета, както и да направят коментар колко закръглена изглежда.

„Не е оная стройна фиданка, която беше навремето“, „Каква клечка беше, как е напълняла само“, отбелязват потребители в мрежата. Трети пък смятат, че годините също си казват своето и Николета е напълняла, защото вече не е толкова млада. „Не е като на 18“, „Закръглила се е вече“, пишат те.

Открийте разликите
Открийте разликите

Самата Лозанова упорито твърди, че не спазва диети, не спортува и по естествен път се поддържа във форма. Според запознати обаче плеймейтката внимава много как се храни, а напоследък май е тръгнала и на тренировки, тъй като определено показва закръглени крака.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.