Николета прекали, подигра Пенка пред цяла България (Видео)

Николета прекали, подигра Пенка пред цяла България (Видео)
4.5 (90%) 2 votes

Моделката съвсем се оля за единия рейтинг

Човешкото достойнство не струва и стотинка за Николета Лозанова, стане ли въпрос за рейтинг.

Водещата буквално се оля в името на това да разбие конкуренцията на „Поверително“. В новия епизод на предаването Лозанова засне ексклузивно интервю с Пенка от „Мис България“, в която направи ромската перла за смях.

В ролята на интервюиращ влезе Пацо, който бе принуден от сценаристите да задава въпроси от рода на „Ти обезкосмяваш ли се?“, „Къде, как, кога“, и други подобни.

Николета се подигра с Пенка в "Поверително"

Николета се подигра с Пенка в „Поверително“

pepi

Самата плеймейтка пусна откъс от интервюто, в което направи за смях Кариби. „Поздравления, че организирахте парад на простотията“, „И ти като Венета, да не останеш по-назад“, „Ужас“, „Това е прекалено“, пишат на страницата на Лозанова.mnenia

Зрителите са възмутени

Зрителите са възмутени

Из форумите пък възмутени коментират, че Николета е паднала наистина ниско, щом гради рейтинг като унижава така хората. „Тотално прекали“, „Да трупа активи на гърба на едно бедно момиче, не очаквах това от нея“, възмущават се форумци.

Други осъдиха решението на футболната съпруга да се присмее на едно обикновено момиче по този начин. Самата Николета призна, че се е смяла до сълзи, докато е гледала как монтират интервюто на Пенка и Пацо.

Знайно е обаче, че ромската перла никак не обича да я злепоставят и нищо чудно да избухне, след като се види на екран. За разлика от повечето звезди, Пенка не подминава с мълчание подобни подигравки и едва ли ще остави нещата така.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар