Николета погна Тишо на Венета – унижен от папараците

Николета погна Тишо на Венета – унижен от папараците
5 (100%) 1 vote

Николета няма да миряса, докато окончателно не натрие носа на Венета Райкова

Николета погна Тишо на Венета, показва го как хвърля боклука, видя Kliuki.net.

Николета

Николета погна Тишо на Венета

Плейметката явно няма да миряса, докато окончателно не натрие носа на Райкова. Не само, че вече й натърти, че е единственият таблоид у нас, като само най-добрите са оцелели, но и се захвана с мъжа й. Папараците тръгнаха по петите на семейството, за да извадят наяве дали Венета Райкова хвърля боклука или това е задача на Тишо.

Цялата работа тръгна от приказките на майката на Вулева, че Райкова била чистачка в Евроком. Блондинката толкова се вбеси, че се наложи да доказва истината с трудовата си книжка. Николета обаче използва момента и захапа фино Райкова по темата.

Иначе я нарича галено Вени й очевидно й се мазни, за да не я ядоса до такава степен, забелязаха в мрежата. Потребителите са възмутени от подхода на Николета, която с първото предаване използва сина на Валери Божинов, за да си направи рейтинг, а сега се прицели във Венета Райкова.

След като изчерпи тези варианти, не е ясно на какво ще заложи, при условие, че няма да има на кого да стъпи, за да изпъкне самата тя. Ще трябва да разчита на професионалния си екип, който и без това подготвя всичко, за да може накрая тя да застане пред камерата и да чупи стойки, както си знае.

Николета не постъпва коректно, но рано или късно, Венета Райкова ще се погрижи да й се случи същото, предполагат съдниците й. Поповчанката в момента има ефир само в Голямата уста.

Засега там се коментират единствено личности, свързани с ВИП Брадър. След финала му, тя остава без работа, но разчита на късмета си и скоро ще получи оферта.

Когато се завърне ударно на екран, Венета няма да си остави магарето в калта, а Николета ще съжалява горчиво, предупреждават я отсега.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар