Николета пак захапа Моника: Златотърсачките нямат място сред елита!

Николета пак захапа Моника: Златотърсачките нямат място сред елита!
5 (100%) 1 vote

Николета и Лили не пропуснаха да захапят Моника Валериева след ревюто на София Борисова

Ако си мислите, че враждата между Моника Валериева и Николета Лозанова е останала в миналото, грешите. Футболната съпруга не пропусна да захапе за пореден път манекенката и то в предаването си „Папараци“.

Екшънът се разигра часове след интервюто на Моника за Нова телевизия, в което тя заяви, че не иска да има нищо общо с Николета и Андреа, като се изказа за първата особено негативно. Отговорът не закъсня и плеймейтката я зашлеви в предаването, си сравнявайки я със златотърсачка.

Николета пак захапа Моника Валериева

Николета пак захапа Моника Валериева

В светската рубрика на клюкарката Лили, специално внимание бе отделено на ревюто, на дизайнерката София Борисова. Преди дни тя показа новата си колекция облекла, които спечелиха редица овации сред дамите от светския елит. Сред присъстващите бяха Илияна Раева и дъщеря й Славея, мисис България Румяна Маринова, Маргарита Бербатова и куп други светски красавици. Лили и екипът й обаче не пропуснаха да забележат и присъствието на Моника Валериева на ревюто.

Папараците на Лозанова спипаха моделката на ревю на София Борисова

Папараците на Лозанова спипаха моделката на ревю на София Борисова

„Учуди ме появата на някои столични златотърсачки. Ехоооо, това е събитие за класни дами“, изкоментира Лили. Шамарът й бе по адрес именно на Моника Валериева, която от месеци е разнасяна, че си прави пиар на гърба на Николета Лозанова. А сравнението с Илиана Раева и Славея Сиракова определено не беше в нейна полза.Monika 2

Вчера в интервю за Люба Кулезич, Моника обяви, че не желае да я сравняват с Николета. „Обиждате ме, като ме сравнявате с нея, двете имаме съвсем различни цели в живота“, заяви тя.

Моделката бе сравнена с Илияна Раева и Славея Сиракова, но в нейн ущърб

Моделката бе сравнена с Илияна Раева и Славея Сиракова, но в нейн ущърб

Отговорът на Лозанова не закъсня и тя не пропусна да захапе Моника в предаването си, като използва клюкарката Лили за целта. „Златотърсачките нямат място сред елита“, гласеше посланието, което плеймейтката изпрати на Моника Валериева. Предстои да видим, как манекенката ще отговори на тази обида.

Видео от  ревюто и коментарите на Лили можете да видите ТУК: http://www.btv.bg/video/shows/paparaci/videos/svetski-kljuki-9.html

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар