Николета отново захапа Алисия за връзката й с Валери?

Гласувайте за статията

Плеймейтката не пропуска случай да се заяжда с бившата на съпруга си

Николета Лозанова не пропуска възможност да се заяде с Алисия

Николета Лозанова не пропуска възможност да се заяде с Алисия

Сватбата на Яна Акимова и Петко Димитров се превърна в най-чаканото светско събитие на сезона. Естествено, Николета Лозанова нямаше как да не се възползва от това и отново да се опита да се намърда в медийното пространство. Вдъхновена от празника на танцьорката и бизнесмена, плеймейтката реши да изпадне в разсъжденията за истинската любов. И по-конкретно за ролята на брака в нея.

„Когато има истинска любов, има и клетва пред Бог. Всичко останало е псведо „любов“, заяви моделката от личния си профил във Фейсбук. И макар да е използвала сватбата на Петко и Яна, за да я напише думите си, онлайн потребителите са повече от сигурни, че Николета изобщо не говори за тях.

„Има предвид Алисия, 100%! Подиграва й се, че Валери така й не се ожени за нея, намеква й, че никога не я обичал“, категорични са феновете. Действително, публична тайна е, че една от най-големите болки на певицата е, че футболистът така и не пожела двамата да станат официално семейство. Докато за Николета се ожени след само няколко месеца връзка.

И плеймейтката е наясно с това. Затова не пропуска случай да уязви съперницата си, намеквайки, че Валери изобщо не е бил влюбен в нея. „Доста грозно“, възмущават се форумци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Николета отново захапа Алисия за връзката й с Валери?”

  1. Bistra Peneva

    окт. 21. 2013

    ozhenila se e ,zashtoto e nagla

    Reply to this comment

Добавете коментар