Николета остави Никол на дружките си

Гласувайте за статията

Футболната съпруга повери дъщеря си на познати

След раздялата си с Валери Николета Лозанова съвсем му отпусна края. Плеймейтката изглежда е толкова заета с опити да направи някаква кариера, различна от тази на модел, че почти няма време за дъщеря си.

Николета връчи Никол на приятелки

Николета връчи Никол на приятелки

Години наред плеймейтката демонстрираше превъзходство и надменност, подплатени от собствената й красота и парите на съпруга й Божинов. А връх в отношенията им бе малката им дъщеричка, която се превърна във втора Сури Круз. Но след като футболиста разкри, че с връзката му с Николета е приключила, брюнетката изглежда все по-малко заинтересована от дъщеря им. И предпочита да я поверява на близки и приятели, докато тя си прави единствено рекламни фотосесии с нея.

Тези дни моделката пусна поредната снимка в интернет, на която Никол е в компанията на дружка на звездата. В социалните мрежи коментират, че моделката е поверила детето на бавачка и се сеща единствено за рекламни снимки с нея. В последно време обаче плеймейтката и с нея не смее да се снима. „А къде е Николета?“, питат форумци, след като брюнетката публикува поредната снимка на дъщеря си със своя приятелка.

По всичко изглежда, че майчинството не й е силна страна и Лозанова предпочита обиколките из столичните бутици, пред това да си стои сама у дома. Освен това разчита на опитна бавачка и куп приятелки, които да правят компания на Никол вместо нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар