Николета охули собственото си семейство: Не съм ги избирала аз!

Николета охули собственото си семейство: Не съм ги избирала аз!
5 (100%) 1 vote

Николета Лозанова мина границите и охули собственото си семейство, потресени са потребителите в мрежата

 

Николета охули собственото си семейство!

Стресът след думите й е наистина голям в мрежата, хората просто не могат да повярват, че моделката е способна да изрече подобно нещо.

Николета охули собственото си семейство: Не съм ги избирала аз!

Николета охули собственото си семейство: Не съм ги избирала аз!

Нейните родители, които са й дали всичко и винаги са я подкрепяли, получиха незаслужен подарък в навечерието на Коледа. Известната им дъщеря участва в интервю за „Уикенд” и не спря да ръси бисер след бисер, писа изданието HotArena.net.

Майката на Николета надали ще се зарадва на думите й...

Майката на Николета надали ще се зарадва на думите й…

Целият разговор е някаква пародия, убедени са всички, които са имали честта да го прочетат, но най-гадното от всичко е, че Николета се държи надменно даже към майка си и баща си. Тя дори не е дала възможност за по-подробни въпроси около тях, а направо се изцепва, че никой не си ги избира нито тях, нито къде да се роди…

Възниква въпросът срамува ли се Николета от тези, които са я създали и защо говори по този начин?!

Плейметката въобще рядко повдига тема около родителите си, даже никак. Тя сякаш иска да остави тази страница в миналото си, но човек не бива да забравя произход и фамилия, съветват я във виртуала.

Чували сме Николета да честити единствено рождения ден на майка си, а към татко си грам внимание не е показвала обществено. Като знаем как тя за всяко нещо се хвали, направо е странно, че така е вирнала нос и говори с недоволство за родителите си.

Предполагаме, че Николета не е искала в прав текст да им причини чак такава обида, но понеже е свикнала да говори с клишета…. Че затова просто е използвала онова за избора не съвсем на място.

Никой не одобрява факта, че Николета охули собственото си семейство!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар