Николета напуска „Къртицата”! Нямала грим, заведоха я в кочина! (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Николета Лозанова бе вкарана в Базата на „Къртицата” без грим и дрехи, а вътре я посрещнаха две прасета и кокошки

 

Отвличат Николета за Къртицата

Отвличат Николета за Къртицата

Николета Лозанова напуска „Къртицата” преждевременно. Плеймейтката е бясна на продуцентите, че не са спазили едно от условията й. А именно да не й взимат грима й дрехите.

Броени часове преди старта на риалитито Лозанова бе „отвлечена” от екип на „Къртицата” и отведена в Базата, без да има право да си вземе багаж. Плеймейтката бе изненадана в столично заведение, където непознат мъж я помоли да го последва към черния автомобил. Въпреки протестите на Лозанова, че не си е взела нито якето, нито гримовете, за НиЛо шоуто вече започна, писа HotArena.net.

„Но моля ви, нека си взема якето”, мръщила се Николета пред опулените очи на приятелките си, писа Хотнюз. Лозанова обаче и идея си нямала, че ужасът за нея предстои. В Базата я очакваха две живи прасенца в кочинка, кокошчици и басейн… с риби. Никакви удобства за звездите не се предлагали в „Къртицата” и това преляло чашата.

„Не съм се подписала за това! Изрично казах, че държа да вляза с вещите си, а не по чехлички! И никога нямаше да се съглася, ако знаех, че ще живея с прасета. Или ми върнете нещата, или напускам”, били първите думи на Лозанова в Базата.

И за продуцентите ще е най-добре да се съобразят с тях, тъй като основният рейтинг в „Къртицата” ще идва именно от Николета.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

5 коментара to “Николета напуска „Къртицата”! Нямала грим, заведоха я в кочина! (СНИМКИ)”

 1. чакаме продължение

  мар. 26. 2013

  ЕДИН ДЕН ОТ ЖИВОТА НА НИКОЛЕТА
  ЧАСТ 1

  Николета се пробуди, усмихна се, а усмивката й озари целия свят. Погледна спящият до нея с електронна цигара в устата Валери и разбра колко е щастлива. Очакваше я нов ден,изпълнен с шопинг, хипокси процедури и статуси във ФБ. По бейбифона се чу детски плач. Това помрачи настроението на Николета, защото я накара да си спомни, че има дете и че уволни бавачката. Тя врътна копчето на бейбифона и плачът заглъхна. Малката Никол можеше да почака няколко часа.
  Николета стана от леглото, седна пред огледалото и му заговори с нежен гласец:
  – Огледалце, Огледалце от Swarovski, кажи не съм ли най-интересната и нашумяла випка в България. – Огледалцето не й отговори, но се надяваше по-скоро да се гримира, че не обичаше да я гледа така.
  Николета се замисли: ‘Какъв статус да си напиша днес във ФБ? Трябва да е нещо оригинално, за да ми го публикуват в дира. Сетих се. Василка вчера ми даде готина идея. Да разтълкувам по нов начин моите инициали Ni Lo, които не означават само Nikoleta Lozanova, а и Night Love. Oх, тая Василка е супер умна, знае езици. Знае цигански, ромски, мангалски, малко български и всички важни думи на английски. Сега трябва да помисля и за инициалите на Валери – Va Bo. Дали да не звънна на Василка да я питам за идея. Оооо, не, тя днес е заета. Ще си прави избелване на венците. Дано да й оправят венците, че това лилаво и мен много ме дразни. Сама ще си измисля нещо за Валерката. Я да потърся в нета. Значиии, думи, дето да започват с Va. Леле, колко много. Супер.Сега ще си избера нещо. А, ето тази дума ми харесва – Vagina, звучи страхотно, а и май имаше такъв щат в Америка. Може да поканят Валери да играе в техния отбор по футбол. Добре, а сега да търсим думи с Bo. Намерих. Box. Тази дума съм я чувала,разбира се. Всеки знае какво е бокс – когато се боксират някакви. Много силна дума. Колко съм умна. Значи става така: Ni Lo – Night Love и Va Bo- Vagina Box. Уникално. Я, да си го постна. Дано събера над 2000 лайкчета. Готово. Постнах. Сега какво да правя. Май трябва да нахраня Никол. Ох, много ме дразни това дете. Да, сладка е,става за снимки, ама ме нерви. Само пърди и се оригва. И сега какво да й дам да яде? Имаме само суши,а тя не обича суши. Пробвах да й дам, ама тя го повърна. А от трюфелите й излизат пъпки. Що уволних бавачката? Кой ще гледа Николчето, докато намеря нова? Дали да не я дам на Алисия? Ами да, тя нали вече е отгледала едно дете, к’во й пречи да изгледа още едно? Ще говоря с Валери като се събуди. Много съм умна. Страшно ползотворен ден ми се очертава. Сега ще ходя да снимам Николчи. Така все едно съм я нахранила. То това си е храна за душата. После ще полегна за час-два, че много се уморих.”

  Reply to this comment
 2. xахахахах

  мар. 26. 2013

  Роди ме, мамо, тъпа!” Да, такава се родих.
  Но вместо акъл да си налея, косата си изрусих.
  Закръглена, малка, сладка – в дискотеките се чекнах,
  на чичковците, че слава искам, им намеквах.
  На конкурсче се явих, взех че го спечелих.
  Ще стана известна, цаката му аз намерих!

  Започнах гръд да голя, и баджак да показв
  ам в списание,
  неусетно това се превърна в най-любимото ми занимание.

  Целувки със жени, с футболисти и бизнесмени леглото си деля,
  още по-голяма слава взе, че ме връхлетя.
  Поотслабнах, потъмних косата,
  Валери вкарах в кревата, семейството му аз разбих,
  кариерата му разгромих! Взех му доста парички –
  хватката е, че го мога без ръчички!
  Айде родих му и детенце та да сме му две любимки,
  признавам ползвам дъщеря си само за да си правя още снимки.

  Състарих се аз набързо, но нали си имам татус,
  и в момента съм скандална и известна заради фейсбучния ми статус.
  Със скъпите си дрешки и обувки не спирам да парадирам,
  ама какво да сторя – от друго нищо не разбирам!

  Но замислих се един ден, ей така,
  за рекламата, която си правя, на Фейсбук основно трябва да платя.
  Да забърквам по един скандал с Алисия и мен,
  нямам кой знае какви други занимания, умувам статии по цял ден.
  После в жълтите сайтове сама ги пускам,
  в центъра на сензацията да съм – не пропускам.
  Ако не си кача поне една снимка или статус през деня
  ще забравят за мен и ще умра!

  Правя се на стилна дама, не мога душата си да кривя,
  но за съжаление така миналото си не мога да променя!
  Мъжлето си изкомандвах италиански отбори да подбира,
  не че от футбол той въобще разбира.

  Но за мен е много важно да съм класна италианка,
  за да се отърва от едновремешната ми проститутска сянка!
  Нося тесни рокли, за да ми изпъква ц*цата,
  за това ме взеха и в “Къртицата”.

  Неусетно Никол Станкулова взе, че ме измести по красота,
  но с нея не си приличаме – тя е умна, показва го с лекота!

  Disquared и Dolce & Gabbana са марките, които аз обличам,
  и набързо аз забравих, как едно време обичах по джапанки на село да тичам!
  Вижте ме, с пари каква хубава станах мома,
  Та какво значение вече има от каква миша дупка съм дошла!
  Акъл ми не дойде, и дъщеря ми ще бере със мен голям срам,
  като порасне – какво ще каже – направо аз не знам!

  Reply to this comment
 3. xахахахах

  мар. 26. 2013

  Малка изрусена п.чка, търсеше с години чичко, да я доведе в града и да стане тя звезда. Николета се зовеше, с всекиго се тя е.еше, но за да стигне до елита, попреспа със 100 бандита. На конкурс след туй яви се, но съдбата я ориса още няколко години да си ляга с гадини. После нещо и потръгна и на шопинг смело тръгна пооправи си косата тунингова телесата. И след туй отде се пръкна наш Валерчо, та отмъкна го Николтека от дома му и размъти тя ума му. Двамата се пое.аха, на хотели поживяха, а синът му и жената, да си вдигат чукалата. И когато се прочу, Никито корем наду и роди принцеска съща, Валко ся не ще да кръшне. Заживяха те щастливи посетиха и Кариби, е детето го забравиха, но нали пък снимки правиха. Всички са безкрай щастливи, Валко рита топка криво, Ники снима се без нужда, а Никол я гледат хора чужди. Ний пък хейтъри сме злобни, завистливци безподобни, пишем гадни коментари, но таквиз сме – комплексари. Ти, прощавай, Николето, ти, тийнейджърска просвето, но те молим с твойта излагация, не посрамвай наш’та нация.

  Reply to this comment
 4. Nevena Langova

  мар. 29. 2013

  Леле каква злоба към Николета!

  Reply to this comment
 5. Nevena Langova

  мар. 29. 2013

  А на тази Никол Станкулова какво толкова и харесвате. Виждала съм много по- красиви момичета. И какъв е този толкова голям интелект щом е прятелка със Златка и крещи на Къци, който на години и е баща.

  Reply to this comment

Добавете коментар