Николета направи за смях Венета Райкова

Николета направи за смях Венета Райкова
5 (100%) 4 votes

Водещата направи за смях колежката си

Николета Лозанова направи за смях Венета Райкова. Популярната тв звезда захапа водещата на „Горещо“ след цензурираното интервю за Валери Божинов. Миналата събота Венета излъчи редактирано интервюто с Моника Валериева за отношенията й с Валери Божинов, заради писмо от футболиста, да не се споменава името му в ефир.

Николета  се подигра с Венета Райкова

Николета се подигра с Венета Райкова

От своя страна Николета се посмя доста за сметка на колежката си, като поиска да сложат пегел на всяко име, което произнесе в началото на предаването си. Така много от зрителите се чудеха дали плеймейтката използва нецензурни думи в ефир, докато накрая не стана ясно, че просто се подиграва с колежката си.

Въпреки че според някои зрители поведение на Николета беше детинско, други определено се забавляваха с войната между двете водещи. В битката за рейтинг и зрителски интерес, двете тотално се забравиха.

Заради цензурираното интервю с Моника  Ни Ло взе Венета на прицел

Заради цензурираното интервю с Моника Ни Ло взе Венета на прицел

Но из форумите коментират, че този сблъсък не се отразя добре на никоя от двете. Николета си прави шеги за сметка на Венета Райкова, а в желанието си да бъде най-гледана, водещата на „Горещо“ се чуди кого да покани при себе си.

В социалната мрежа се чуха коментари, че на аудиторията й липсва предишната Венета. Само допреди няколко години тв звездата смело обикаляше партитата и купоните и разкриваше наистина потресаващи факти за звездите и живота им, а днес се позовава само на непроверени слухове и се чуди коя старлетка да покани.

Как моделката се подигра с водещата можете видите в 1 минута от видеото по-долу.Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар