Николета наду джуки, заприлича на Мария

Николета наду устни като Мария

Николета Лозанова наду устни като фолк певицата Мария. След последната си ваканция в Испания, моделката се прибра с видимо надути устни, забеляза Kliuki.net.

Очевидно освен да се похвали с изцяло нова визия, която странно напомня имиджа на фолк миньончето, Николета е решила да увеличи и устните си. Поредната корекция на моделката се забелязва и във видеото, в което Николета се прави на певица, докато Азис я озвучава отстрани.

Николета лъсна с нови устни
Николета лъсна с нови устни

Николета и Азис заминаха за Испания преди няколко дни, а плеймейтката обеща, че зрителите на „Поверително“ ще станат свидетели и на тази част от ежедневието й. Как двамата с Азис са си прекарали по време на ваканцията, едва ли някого  вълнува, но Лозанова държи да излъчи разходката им в национален ефир.

Плеймейтката май си е боцкала хиалурон в устните
Плеймейтката май си е боцкала хиалурон в устните

По време на пътуването обаче Николета изглежда е решила да се поразкраси при някой пластичен хирург. Прави впечатление, че устните на моделката не само са по-големи, но и удивително напомнят на тези на Мария.

Ni Lo 5

Разходката до Испания се оказа не само за пазар
Разходката до Испания се оказа не само за пазар

Миньончето на попфолка открай време се “хвали“ с огромни устни и дори корекциите, на които се подложи, не са в състояние да скрият последиците от прекалената злоупотреба с хиалурон в устните. Лозанова очевидно е тръгнала по същия път, тъй като долната й устна застрашително е нараснала, забелязват и бдителни фенове.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.